Ζωή Κεραμέα, 1989-1990 Greek Fulbright Artists Program, Σχέδιο διαγωνισμού λογότυπου για την 70η Επέτειο του Προγράμματος Fulbright
Γιορτάστε με το Fulbright!

FULBRIGHT - 70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ

Το Ίδρυμα Fulbright γιορτάζει 70 χρόνια εκπαιδευτικών και πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών! Γιορτάστε μαζί μας τη δύναμη της εκπαίδευσης. Τη δύναμη της παγκόσμιας κοινότητας. Την αξία της αμοιβαίας κατανόησης.

Το Ίδρυμα Fulbright σε συνεργασία με άλλους φορείς, θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο των 70 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του στην Ελλάδα. Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εορταστικές εκδηλώσεις, ομιλίες και συνέδρια.

Το Ίδρυμα Fulbright συνεργάστηκε με τη σκηνοθέτη και alumna, Ειρήνη Στείρου, και με το διευθυντή φωτογραφίας, Αντώνη Κατρακάζη, για να δημιουργήσουν μια σειρά πορτραίτων Αμερικανών και Ελλήνων υποτρόφων, οι οποίοι μιλούν για την εμπειρία της υποτροφίας Fulbright. Παρακολουθήστε πώς η εμπειρία Fulbright αλλάζει ζωές, συνθέτει καινούργιους δεσμούς, πυροδοτεί νέες σκέψεις και αναδεικνύει αξίες. Σας καλούμε να δείτε τα βίντεο-πορτραίτα των υποτρόφων Fulbright.

Παρακολουθήστε τις εκδηλώσεις και γνωρίστε τους υποτρόφους μας επιλέγοντας τα παρακάτω εικονίδια. Επισκεφτείτε το Facebook και το YouTube του Ιδρύματος Fulbright για συνεχή ενημέρωση.