Στηρίξτε το Fulbright

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε με τη δωρεά σας το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος Fulbright στην Ελλάδα. Το Ίδρυμα επιδιώκει τη συνεργασία με οργανισμούς ή ιδιώτες με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αν –εσείς ή το ίδρυμα με το οποίο συνεργάζεσθε– επιθυμείτε να προσφέρετε στήριξη σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες-ερευνητές ή καλλιτέχνες, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με το Ίδρυμα Fulbright στη διεύθυνση

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η Τέχνη στηρίζει την Εκπαίδευση

Μια δημιουργική πρωτοβουλία για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών Fulbright

Υποστηρίξτε το Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright και αποκτήστε μια συλλογή έργων τέχνης!

Καλλιτέχνες υπότροφοι του Ιδρύματος συμβάλλουν στο Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright δωρίζοντας έργα τέχνης.

Η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Fulbright «Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση – Fulbright Alumni Art Series» ξεκίνησε το 2009 και στο πλαίσιο της εικαστικοί καλλιτέχνες που υπήρξαν υπότροφοι Fulbright προσφέρουν έργα τους για την ενίσχυση του προγράμματος υποτροφιών του Ιδρύματος, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τον θεμελιώδη ρόλο της εκπαίδευσης.

Το Ίδρυμα Fulbright, σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, σας προσκαλεί να υποστηρίξετε το πρόγραμμα υποτροφιών Fulbright αποκτώντας ένα έργο τέχνης από το Fulbright Alumni Art Series. Όλα τα έσοδα διατίθενται για τις υποτροφίες Fulbright.

Στη συλλογή Fulbright Alumni Art Series θα βρείτε πρωτότυπα έργα, συλλεκτικές μεταξοτυπίες, φωτογραφίες, κατασκευές κ.ά., σε συμβολικές αξίες. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα έργο τέχνης και να στηρίξετε το Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελς Σιάκος Χάναπε, στο τηλέφωνο 210-7292 023, εσωτ. 203.

Μέχρι σήμερα, στο πρόγραμμα «Η Τέχνη στηρίζει την Εκπαίδευση» έχουν συμμετάσχει οι ακόλουθοι καλλιτέχνες: Εριέτα Αττάλη, Νικόλαος Βεντουράκης, Κώστας Βαρώτσος, Αντώνης Βολανάκης, Γιώργης Γερόλυμπος, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Σώτος Ζαχαριάδης, Αντώνης Θεοδωρίδης, Πυγμαλίων Καρατζάς, Νταϊάν Κατσιαφίκα, Ηλίας Καφούρος, Ζωή Κεραμέα, Απόστολος Κιλεσσόπουλος, Σία Κυριακάκος, Μαρία Λέτσιου, Ιωάννης Μιχαλου(δη)ς, Ελένη Μυλωνά, Σοφία Ντώνα, Ζάφος Ξαγοράρης, Ντόρα Οικονόμου, Δημήτρης Παπαϊωάννου+Μαριλένα Σταφυλίδου, Λάμπρος Παπανικολάτος, Βαγγέλης Πλοιαρίδης, Λουκία Ρίτσαρντς, Φώτης Σαγώνας, Γιώργος Ταξίδης, Γεώργιος Τζινούδης, Φώτης Φλεβοτόμος, Έφη Χαλικοπούλου, Kristina Williamson.

 

Fulbright alumniartseries catalogue

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον κατάλογο με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν

 

Art Catalogue new

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον κατάλογο με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν

ΙΔΡΥΜΑ FULBRIGHT

Υποτροφίες για Έλληνες και Αμερικανούς Πολίτες
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες / Σπουδές στις ΗΠΑ

Ερωτήσεις; Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τις απαντήσεις
Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας

CONNECT

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK