Στηρίξτε το Fulbright

Στηρίξτε το Fulbright


Το Ίδρυμα Fulbright έχει από το ξεκίνημά του δομήσει άρρηκτες σχέσεις στήριξης με οργανισμούς και ιδιώτες στην Ελλάδα, με την πολύτιμη αρωγή των οποίων υλοποιεί από το 1948 το όραμα του γερουσιαστή Fulbright για την ανάδειξη της εκπαίδευσης σε όχημα για την κατανόηση ανάμεσα στους λαούς.

Χάρη σε αυτή τη στήριξη, το Ίδρυμα έχει καταφέρει μέσα σε αυτά τα χρόνια να χορηγήσει περισσότερες από 6.000 υποτροφίες σε φοιτητές, επιστήμονες, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες, επιστήμονες και καλλιτέχνες, συντελώντας έτσι στη δημιουργία μιας νέας γενιάς πολιτών του κόσμου.

Εάν ενδιαφέρεστε να συνδράμετε το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα στο έργο του, συνδιαμορφώνοντας έτσι την εκπαιδευτική εμπειρία της επόμενης γενιάς, παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο της Διευθύνουσας Συμβούλου.

Εκπαίδευση: Η πιο ασφαλής επένδυση για το μέλλον

Πώς να στηρίξετε το Ίδρυμα Fulbright:

Φοροαπαλλασσόμενες Δωρεές

Εάν είστε Έλληνας φορολογούμενος,η δωρεά σας είναι φοροαπαλλασόμενη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού δικαίου. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο της Διευθύνουσας Συμβούλου (τηλέφωνο 210-7292023, εσωτ. 201). 

Εάν είστε Αμερικανός φορολογούμενος, μπορείτε να προβείτε σε φοροαπαλλασσόμενη δωρεά προς το  Ταμείο Ενίσχυσης του Ιδρύματος Fulbright στην Ελλάδα (Fulbright Greece Assistance Fund) μέσω του Ινστιτούτου Διεθνούς Εκπαίδευσης (Institute of International Education). 

Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση – Fulbright Alumni Art Series

Ένας άλλος τρόπος να στηρίξετε το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος Fulbright είναι μέσω του προγράμματος «Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση – Fulbright Alumni Art Series». Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 30 Έλληνες και Αμερικανοί καλλιτέχνες, υπότροφοι του Ιδρύματος, έχουν δωρίσει έργα τους, προς πώληση στο πλαίσιο του προγράμματος, για τη συγκέντρωση πόρων για το Fulbright. Στηρίξτε το πρόγραμμα «Η τέχνη στηρίζει την εκπαίδευση» και δημιουργήστε μια συλλογή τέχνης! Όλα τα έσοδα από την πώληση των έργων τέχνης ενισχύουν το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος Fulbright.

Έργα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπορείτε να αγοράσετε μέσω του Ιδρύματος Fulbright. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη του Ελληνικού Προγράμματος κα Ελς Σιάκος Χάναππε

Δείτε τον κατάλογο των καλλιτεχνών που συμμετέχουν.