Υπότροφοι

Υπότροφοι

Το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 το Ίδρυμα Fulbright απένειμε 78 υποτροφίες σε Έλληνες και Αμερικανούς φοιτητές, καθηγητές, ερευνητές, καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς.

Οι υπότροφοι αυτής της χρονιάς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών πεδίων, όπως Επιστήμη των Τροφίμων και Μοριακή Βιολογία, Θαλάσσιες Μεταφορές και Γεωχημεία, Παιδιατρική Πνευμονολογία και Μουσική/Τζαζ-Κιθάρα, Δίκαιο της Τεχνολογίας και Μεταφυσική, Υποβρύχια και Επιφανειακή Ηφαιστειολογία, Τουρισμός και Περιβαλλοντικές Επιστήμες κ.α. Έλληνες υπότροφοι θα φοιτήσουν ή θα συνεργαστούν με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ όπως University of New Hampshire, Carnegie Mellon University, Stanford University, National Institutes of Health, University of Oregon, University of Georgia, και The University of Memphis. Αντίστοιχα, Αμερικανοί υπότροφοι θα συνεργαστούν με διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα όπως το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου, η Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο κ.α.

 

education usa     GSA partner logo

ΙΔΡΥΜΑ FULBRIGHT

Υποτροφίες για Έλληνες και Αμερικανούς Πολίτες
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες / Σπουδές στις ΗΠΑ

Ερωτήσεις; Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τις απαντήσεις
Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας

CONNECT

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK