Υπότροφοι

Υπότροφοι

Το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 το Ίδρυμα Fulbright απένειμε 61 υποτροφίες σε Έλληνες και Αμερικανούς φοιτητές, καθηγητές, ερευνητές, καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς.

Οι υπότροφοι αυτής της χρονιάς καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα ακαδημαϊκών αντικειμένων, όπως Ανθρώπινα Δικαιώματα και Αρχιτεκτονική, Μουσειολογία και Ποινικό Δίκαιο, Καλές Τέχνες και Μικροβιολογία, Εδαφολογία και Θεωρία της Μουσικής, Δημόσια Διοίκηση και Βιοϊατρική Τεχνολογία, Επικοινωνία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα κ.α. Έλληνες υπότροφοι θα φοιτήσουν ή θα συνεργαστούν με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ όπως Columbia University, Harvard University, University of California-Berkeley, Villanova University, University of Illinois, New York University, Louisiana State University και University of Texas-Houston. Αντίστοιχα, Αμερικανοί υπότροφοι θα συνεργαστούν με διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα όπως το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών κ.α.

GRANTEES II

Σε αυτή τη σελίδα θα δείτε τα πορτρέτα των υποτρόφων για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος καθώς και την ενότητα Grantee Speak (Οι υπότροφοι μιλούν) που μοιράζονται τις εμπειρίες τους από την υποτροφία Fulbright.

Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες στα αγγλικά

education usa     GSA partner logo

ΙΔΡΥΜΑ FULBRIGHT

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 6, 1ος όροφος
10674 Αθήνα

E

Πληροφορίες για Υποτροφίες και Συμβουλευτική

Ενημερωτικό υλικό

Δωρεάν έντυπο υλικό για σπουδές στις ΗΠΑ

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 10:00 πμ - 2:30 μμ

CONNECT

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK