Πρόγραμμα Οικοδομώντας Γέφυρες (Building Bridges)

Πρόγραμμα Οικοδομώντας Γέφυρες (Building Bridges)

Απευθύνεται σε έλληνες επαγγελματίες στους τομείς της κοινωνικής εργασίας και της διοίκησης ΜΚΟ που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσω της παρατήρησης και της αλληλεπίδρασης με συναδέλφους τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης διάρκειας έξι εβδομάδων στο πλαίσιο της θεματικής Κοινωνία των Πολιτών: Κοινωνικές Υπηρεσίες και Διοίκηση ΜΚΟ.

Το Πρόγραμμα Οικοδομώντας Γέφυρες εστιάζεται στην προσωπική ανάπτυξη, την επαγγελματική πρόοδο και τον αντίκτυπο στην κοινότητα. Εκτός από το να ενθαρρύνει την αυτοπαρατήρηση και να συμβάλει στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας των συμμετεχόντων, αποσκοπεί στο να τους παράσχει τα εργαλεία για να κατανοήσουν καλύτερα την κοινότητα που θα επισκεφθούν στις ΗΠΑ και την κοινότητα από όπου προέρχονται και για να οικοδομήσουν μια γέφυρα που θα συνδέσει τις δύο αυτές κοινότητες σε διεθνές επίπεδο. Κατά το διάστημα των έξι αυτών εβδομάδων, οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν σε οικογένειες φιλοξενίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα (στα αγγλικά)

ΙΔΡΥΜΑ FULBRIGHT

Υποτροφίες για Έλληνες και Αμερικανούς Πολίτες
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες / Σπουδές στις ΗΠΑ

Ερωτήσεις; Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τις απαντήσεις
Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας

CONNECT

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK