Όροι Χρήσης / Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Όροι Χρήσης

Ο σκοπός του παρόντος δικτυακού τόπου είναι να παρέχει πληροφορίες, εκπαιδευτικές υπηρεσίες και δυνατότητα επικοινωνίας με το ελληνικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Fulbright, σε άτομα στην Ελλάδα και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το εν λόγω υλικό αποτελεί αντικείμενο προστασίας βάσει του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας , σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού δικαίου. Παρέχεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση σε άτομα ή οργανισμούς και απαγορεύεται η χρήση του για εμπορικούς σκοπούς. Ο χρήστης αποδέχεται ότι δεν έχει το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει ή εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο, οποιοδήποτε τμήμα του περιεχομένου του δικτυακού τόπου fulbright.gr.

Το Ίδρυμα Fulbright Ελλάδος επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματος του για παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας του ή οποιασδήποτε μη εγκεκριμένης χρήσης των περιεχομένων του δικτυακού τόπου fulbright.gr.

Το Ίδρυμα Fulbright Ελλάδος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες που περιέχονται στον παρόντα δικτυακό τόπο να είναι ακριβείς και επικαιροποιημένες, αλλά δεν έχει οποιασδήποτε σχετική ευθύνη. Σύνδεσμοι σε άλλους δικτυακούς τόπους παρέχονται «όπως είναι» και η παράθεση τους δεν συνιστά αποδοχή ή έγκριση του περιεχομένου τους.

Το Ίδρυμα Fulbright Ελλάδος ή οποιοσδήποτε σχετίζεται με την δημιουργία ή τη λειτουργία του δικτυακού τόπου fulbright.gr, δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας, τυχόν, προκύψει λόγω της πρόσβασης, χρήσης, αδυναμίας χρήσης του δικτυακού τόπου fulbright.gr ή για οποιαδήποτε διακοπή πρόσβασης, λάθος ή παράλειψη στο περιεχόμενο του. Ο χρήστης αποποιείται κάθε αξίωσης για αποζημίωση που μπορεί να προκύψει λόγω της χρήσης του δικτυακού τόπου fulbright.gr.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το απόρρητο των προσωπικών σας στοιχείων στο διαδίκτυο είναι εξαιρετικά σημαντικό για το Ίδρυμα Fulbright Ελλάδος, που δε συλλέγει προσωπικά δεδομένα εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς. Το Ίδρυμα κάνει χρήση των προσωπικών δεδομένων που του παρέχετε για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας, αλλά δε μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές με τρίτους χωρίς την έγκριση σας και δεν τις καταχωρεί σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό σύστημα μηχανοργάνωσης.

education usa     GSA partner logo

ΙΔΡΥΜΑ FULBRIGHT

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 6, 1ος όροφος
10674 Αθήνα

E

Πληροφορίες για Υποτροφίες και Συμβουλευτική

Ενημερωτικό υλικό

Δωρεάν έντυπο υλικό για σπουδές στις ΗΠΑ

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 10:00 πμ - 2:30 μμ

CONNECT

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK